Jeroen van der Boom en Dany de Wit getrouwd

Droombruiloft onder de Spaanse zon

Afgelopen maandag 11 juli is Jeroen van der Boom in het huwelijk getreden met zijn grote liefde Dany de wit. Het verliefde koppel liet zich tijdens een intieme huwelijksvoltrekking bij een kasteeltje in het Spaanse dorpje La Bisbal in de echt verbinden in het bijzijn van een intiem gezelschap vrienden en familie. De beide zoons van het stel, Daan en Luuk waren uiteraard bij de ceremonie aanwezig.

Supersetje

Dat Jeroen en zijn ega al een aantal jaren een ‘ supersetje’ zijn wisten we natuurlijk al. Want behalve dat de topper een groot deel van Nederland blij maakt met zijn muziek en zich zeer wel kwijt van zijn taken op presentatiegebied, is echtgenote Dany met haar organisatietalent natuurlijk een dame die echt wel weet hoe ze een evenement tot grote hoogtes kan doen laten stijgen. Echte toppers dus.., maar.., waar wij nu wel heel erg over te spreken zijn, is het ‘ Super Setje’ dat de bruid op haar trouwdag droeg….

Pronovias

Alhoewel we deze dame niet zelf voorzien hebben van een droomjurk, durven we wel een gokje te wagen. De stijl van de japon en de klasse die het met zich meedraagt verraad al bijna van welke ontwerper het ensemble komt. In onze beleving draagt Dany op haar huwelijksdag een droomcreatie van het label Pronovias, model Andros (zie foto’s) Het door Dany gekozen model van het genoemde (overigens Spaanse) bruidsmodelabel laat haar figuur perfect tot zijn recht komen.

Wij kijken er dus niet vreemd van op dat Jeroen bij de eerste aanblik van zijn aanstaande een traantje weg moest pinken. En.., wij als ambassadeur van de I Do Dare Dream-foundation vinden we het geweldig dat hij stralend roept dat hun huwelijksdag echt een Droompje was…! Want we houden van mensen die doen wat ze echt graag willen doen.., Werken aan je dromen, en ze een voor een uit laten komen, dat is het mooiste dat bestaat…!

Wat een klasse.., en wat een mooi voorbeeld is dit stel! Wij wensen ze alle geluk!

Deel dit artikel met je vrienden!

Dit bericht is geplaatst in Blog, Bruidsmode regio Amsterdam met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *