Bruidsschoenen

Elsa Coloured Shoes

Alle bruidsschoenen van Elsa Coloured Shoes zijn via onze bruidswinkels verkrijgbaar.

…zeg eens eerlijk…., hoe vaak heb jij als meisje gedacht aan die prins op het wie paard die je kwam halen, en je een práchtige muiltje aan je voeten schoof? (waarna hij je meetroonde naar zijn kasteel, waar jullie lang & gelukkig zouden leven…, uiteraard!) Wees gerust.., het sprookje kun je hélemaal compleet maken door voor jullie huwelijksdag een van de ontzéttend mooie muiltjes uit Elsa Coloured Shoes collectie te kiezen. De bruidsschoenenwereld met muiltjes van satijn, leer, práchtige kantbewerkingen én indien gewenst volledig in een door jou gewenste kleur ligt aan je voeten als je de uitgebreide collectie bekijkt!

ZACHTE VOETJES….

AfdrukkenVanzelfsprekend wil je op jullie huwelijksdag de héle dag lekker uit de voeten kunnen, en wil je voorkómen dat je aan het eind van de dag met enorm opgezette voeten langs de kant naar je eigen feest moet gaan zien kijken…

Veel schoentjes uit de Rainbow Club collecie zijn gevoerd met een superlicht en ademend foam, zodat je er de hele dag lekker op kunt lopen. Er is zelfs een bruidsschoenenlijn die geschoeid is op een bredere leest, zodat je ook met een bredere voet een práchtige bruidsschoen kunt dragen!

zachte-voetjes-foto

MEISJE MET DE RODE SCHOENTJES…

De meest schoentjes uit de Elsa Rainbow collectie kun je in laten kleuren voor bij je gekleurde (trouw)jurk! Maar ook als je je schoentjes gedragen hebt op je huwelijksdag kun je ze daarna in een van onze winkels brengen voor de inkleurservice! Werkelijk álle kleuren van de regenboog zijn mogelijk.., we hebben slechts een kleurenstaaltje van je nodig, en daarna worden ze met de hand helemaal voor je ingekleurd! Ook onze Maxima maakt volop gebruik van deze koninklijke service!

meisje-met-de-rode-schoentjes-foto

KILLER HEELS…

Voor de bruiden zonder hoogtevrees zijn de wáánzinnig elegante schoentjes uit de Rainbow Couture collectie een ábsolute must have! Schoentjes met een hakhoogte van 11 centimeter zijn in deze super vrouwelijke collectie geen uitzondering, en als je tot de gelukkigen onder ons hoort die daadwerkelijk goed uit de voeten kunnen op die superhakken, dan steel jij natuurlijk op je grote dag zéker de show! Bovendien geldt ook op déze collectie indien gewenst een uitgebreide kleurservice…

killer-heels-foto

ROMANTISCH KANT…

Ooohh.., wat zijn ze toch fantástisch mooi! We vertoeven al járen in de bruidsmodebranche, maar zúlke beeldige schoentjes hadden we nog nergens gezien..! De kunststukjes uit de Hassal collectie zijn ontworpen door een dame met een enórme passie. En dát zie je, dus een béétje schoenenfreak heeft toch zéker een aantal exemplaren van haar ontwerpen in de kast staan!

En ja…, ik móet het zeggen…, persoonlijk zijn wij als een blók gevallen voor deze sprookjesachtige muiltjes! Ze worden op bestelling gemaakt.., dus de levertijd is wat langer dan gebruikelijk.., maar dan…, kan het sprookje ook écht beginnen….!

romantisch-kant-foto

STIJLVOL IN LEER…

Door gebruik te maken van super sexy ontwerpen en een prachtige eerste kwaliteit leder in een roomzachte ivoortint krijg je de bijzonder stijlvolle ontwerpen uit de Nina Fiarucci collectie. Zowel de snit als de belijning zijn super vrouwelijk.., en met een aantal flinke hakken in de collectie kan iedere vrouw zich op haar grote dag the Queen of the Prom noemen. Wát een allure.., en wat een klasse…. En ja.., natuurlijk vindt je in deze schierende lederen bruidsschoenencollectie óók schoentjes & laarsjes met een bescheiden hakje…, tuurlijk.., wat denk jij..!?

stijlvol-in-leer-foto

SPEELSE EENVOUD…

De speelse schoentjes uit de Else en de Isabella collecties staan garant voor een uitstékende prijs/kwaliteitsverhouding. Deze collectie is beeldig in haar eenvoud, en wordt in een grotere oplage geproduceerd dan de andere schoentjes uit de bovenstaande collecties. De kwaliteit is er echter geen zins minder om.., en de schoenen uit deze series worden door heel veel bruidjes gedragen op hun grote dag! Kijk eens op verderop in onze site welke van de modellen je het allermooiste vindt!

speelse-eenvoud-foto

NIGHT FEVER…

Over de uitgebreide & trendy collectie van Nina Fiarucci Designers Collection hoeven we eigenlijk helemaal niets te vertellen… De kleurschakelingen die voor deze avondschoenencollecties worden gebruikt zijn altijd goed aangesloten op het huidige modebeeld.., en deze schoentjes worden via onze winkels aan zowel de bruid als aan de moeders/zusjes/tantes en nichtjes verkocht!

Práchtige kwaliteit met een supertrendy uitstraling! De collectie spreekt voor zich.., kijk zelf maar!

night-fever-foto

Deel dit artikel met je vrienden!