Grote maten trouwjurken

Grote maten trouwjurken

Wij vinden het vanzelfsprekend dat een goede bruidswinkel ook gewoon grote maten pasmodellen in haar bestelcollectie kan aanbieden en bovendien ook voor directe aanschaf grote maten trouwjurken op voorraad heeft in de bruidswinkel. Het zal je bij WeddingWonderland dus niet overkomen dat we je voor de spiegel zetten met alleen een kledinghanger om je nek met daaraan jou trouwjurk in maatje 34 waarbij we dan brommend roepen dat we die voor je gaan bestellen in een grote maten trouwjurken collectie van hetzelfde bruidsmodelabel. (dit scenario is ons regelmatig voorgespiegeld door stevige bruiden die bij minder uitgebreid gesorteerde collegabruidswinkels zijn wezen passen.., onvoorstelbaar toch…?)

Prachtige bruiden in grote maten

Het is natuurlijk ook te zot.., want een trouwjurk voor grote maten heeft een totaal andere belijning nodig dan een trouwjurk voor een bruid met een kleinere maat. Je straalt als bruid alleen maar als je een trouwjurk draagt die echt bewust samen met een ervaren bruidsmode styliste voor jouw is uitgezocht.., en door een vakcoupeuse volledig aan je rondingen is aangepast! Dan ben je een prachtige bruid om te zien! (en dat heeft dan weer niks met je maat te maken, maar met een excellente smaak en een uitstekende keuze!)

Grote maten trouwjurken waanzinnig mooi!

Wij hebben al jaren grote maten tot en met maatje 56 in de showroom hangen want laten we je uit de droom helpen, onze bruiden dragen bij lange na niet allemaal maatje 36 hoor! Onze stylistes (ook niet allemaal maatje 36, haha…) zijn zeer bedreven in het tot in de finesses kleden van elke bruid.., maatje 34 of 54.., kleine maten of grote maten.., het maakt niet uit wat je maat is.., als het model, de stijl, de stofkeuze en de snit  goed bij je passen ben je gewoonweg een waanzinnig mooie vrouw om te zien! (en willen we dat niet allemaal? ūüôā

Voor grote maten en kleine maten trouwjurken nemen we ook gewoon uitgebreid de tijd.., bel of mail maar even voor een pasafspraak en verheug je op een waanzinnig leuke passessie!

Deel dit artikel met je vrienden!