Over ons

WeddingWonderland – Goedkopetrouwjurken.com

De mooiste unieke trouwjurken

Very Fairy Fairytale Trouwjurken, een unieke collectie voor de bruid die een bruidsjurk zoekt die niet op iedere hoek van de straat verkrijgbaar is!

Een brede keus in stijlen, vanuit eigen atelier geleverd en exclusief verkrijgbaar in de WeddingWonderland bruidswinkels.

Zoek jij ook een unieke trouwjurk?

Door maatwerk in ons eigen centrale atelier kunnen wij jouw trouwjurk voorzien van vele verschillende soorten accenten en een persoonlijke touch, zodat jij zeker in een unieke trouwjurk kunt trouwen.

Eigen Bruidsmode-Service-Center in Nederland

In ons atelier vind je o.a. ervaren coupeuses die in het recente verleden couture werkzaamheden hebben verricht voor bekende ontwerpers (o.a. Addy van den Krommenacker & Mart Visser) en diverse bruidsateliers (Dinand).

Bij WeddingWonderland staat naast de messcherpe prijzen uiteraard de kwaliteit en goede service voorop, onze zeer ervaren stylistes en coupeuses zullen al jouw wensen vertalen naar die unieke mooiste trouwjurk voor jou speciale dag.

Door ons in-house atelier (Markerkant 1413b in Almere-Stad) kunnen wij op ieder moment de nodige aanpassingen verrichten mocht dit nodig zijn, in noodgevallen dus zelfs nog de dag voor je bruiloft!

En door onze zeer efficiënte manier van werken, het leveren vanuit eigen atelier en fabriek hebben wij qua bruidsmode logischerwijs altijd de scherpste prijzen van Nederland!

Gratis Bruidsaccessoires

Daarnaast krijg je alléén bij WeddingWonderland Bruidswinkels bij aanschaf van een trouwjurk boven de €1199,- bruidsaccessoires ter waarde van €300,- kado! (deze actie geldt op alle op voorraad zijnde bruidsaccessoires, je krijgt ze dus ook direct of uiterlijk binnen twee weken gewoon mee!).

Wist u dat WeddingWonderland Bruidswinkels…

  • als enige in Nederland beschikt over een 700m2 grote landelijke bruidsmode-showroom & fitting-service? Deze vind je in het hart van Nederland (Almere-Stad). Almere is voor vrijwel iedereen snel te bereiken via openbaar vervoer & auto en met 40 eigen gratis parkeerplaatsen is er bij onze showroom dus altijd plek.
  • in Almere een consumenten-service locatie heeft waar iedere bruid terecht kan voor  vermaakwerk in het eigen atelier, je kunt dus gebruik maken van de expertise van bijzonder ervaren bruidsmode-coupeuses.
  • een eigen bruidslabel heeft; “Very Fairy Fairytales” dat uitsluitend verkrijgbaar is in de WeddingWonderland Bruidswinkels? Op die manier trouw je niet in een bruidsjurk van een bruidsmodemerk dat op elke straathoek wordt verkocht!.
  • in eigen atelier de sprookjesachtige prinsessenjurken ontwerpt & produceert voor de kindermusicals van Van Hoorne Events, een grote theaterproducent. Onder andere de musicalsterren Maud & Sita dragen creaties uit ons atelier.
  • lid is van Inretail / CBW-Erkend Bruidsmode zodat u altijd gegarandeerd & vertrouwd koopt.
  • de meeste value for money biedt binnen de bruidsmode branche
  • wij in ons atelier in Almere ook uw bruidsjurk vermaken, ondanks dat die per ongeluk ergens anders is gekocht 😉 Ook dan mag je je jurk in dit grote atelier op maat laten maken tegen een vaststaand tarief voor externe klanten.
  • als enige een aparte winkel heeft met alle mogelijke bruidsaccessoires, mode voor de moeder van de bruid, en de mooiste bruids & avondschoenen (Almere-Stad).

 

De mooiste en unieke trouwjurken vind je bij WeddingWonderland

De afgelopen jaren hebben wij bij WeddingWonderland gemerkt dat veel bruidswinkels veelal dezelfde merken bruidsjurken verkopen, met als resultaat dat de bruid de kans loopt om dezelfde trouwjurk aan te treffen bij haar trouwlocatie.

Daarom hebben wij gekozen voor een eigen bruidsmode-lijn, de Very Fairy Fairytale Trouwjurken. Deze worden gelimiteerd geproduceerd en indien gewenst voorzien van de door jou gekozen details zodat jij altijd in een unieke trouwjurk trouwt.

Eigen productie voor Trouwjurken

Wist u dat WeddingWonderland Premium-Dealer is van Trés Chic Bridal Wear, dat dit een van de grootste bruidsmodefabrikanten ter wereld is en dat Trés Chic de enige westerse  bruidsmodefabrikant is met een eigen fabriek/productieatelier in China. In deze fabriek wordt gewerkt volgens de westerse maatstaven. Deze bruidsmode-fabrikant is zeer actief als Bruidsmode leverancier en leverancier voor bruidsaccessoires in maar liefst 15 landen!

Dit is ook de reden dat de levertijden van onze trouwjurken ongekend snel zijn en de kwaliteitscontrole door vervaardiging vanuit deze eigen fabriek één van de beste ter wereld is.

100% veilig je Trouwjurk kopen bij WeddingWonderland

WeddingWonderland is lid van het CBW-erkend Bruidsmode waardoor u verzekerd bent van de beste algemene voorwaarden binnen de bruidsmode-branche en u als klant extra goed bent beschermd. WeddingWonderland daar bovenop nog eens een extra zekerheid biedt door zelfs de bestelcollectie direct uit voorraad te leveren, en u als klant daardoor 100% zekerheid heeft en u direct eigenaar bent van uw nieuwe japon.

Gegarandeerd snelle levertijden

WeddingWonderland is dan ook één van de zéér weinige bruidszaken in Nederland met gegarandeerde levertijden op besteljaponnen, waardoor jij als klant nooit in de stress hoeft te zitten of jouw trouwjurk wel op tijd komt! In geval van spoed kunnen wij dus ook zeer snel leveren.

Uniek, eigen bruidsatelier

Praktisch geen van de andere bruidsmodewinkels en bruidsmodefabrikanten heeft een eigen bruidsatelier op deze schaalgrootte, WeddingWonderland als business partner van Trés Chic Bridal Wear wel! Ook heeft WeddingWonderland als enige bruidswinkel-keten de Grootste Bruidsmodeshowroom en Service-center in Nederland, centraal in Almere-Stad ,en een eigen Bruidsatelier waarin per jaar zo’n 1000 japonnen op maat worden gemaakt door een team van de béste & meest ervaren bruids-coupeuses.

Deel dit artikel met je vrienden!