Bruidssluiers Hoepels Petticoats Tiara’s

Alle Bruidsaccessoires vind je in onze collecties

Bruidssluiers

Een bruidssluier is niet voor iedere bruid en bruidsjurk geschikt.., maar denk je in hoe gááf het is om bij de juiste creatie een schitterende kanten of gelockte sluier te dragen. Een mooie lange bruidssluier danst zachtjes mee met de wind, en een korte sluier met of zonder randje maakt net een iets krachtiger statement. Je kunt zowel in onze WeddingWonderland bruidswinkels als in onze Super bruidsmode-outlet een uitgebreid assortiment aan bruidssluiers passen!

bruidsaccessoires

HOEPELS EN PETTICOATS

De meeste bruidsjurken hebben eigenlijk wel een petticoat of hoepeltje nodig. Dat is overigens niet eens altijd om een jurk heel erg wijd te maken.., maar ook om een goed loopcomfort te garanderen. Door een hoepel met een of meerdere ringen toe te voegen aan je ensemble krijgt de vormgeving van je japon op de juiste punten meer stevigheid en kun je dus ook nog eens eenvoudiger lopen omdat je jurk niet tegen je benen aan plakt.

TIARA’S

Een tiara kan een ensemble maken maar ook breken. Een tiara kan bij sommige bruidsjurken echt een waanzinnig mooie finishing touch zijn.., maar bij een wat sportiever model trouwjurk slaat het natuurlijk nergens op… Zodra je je droomjurk hebt uitgezocht zal je styliste samen met jou de diverse mogelijkheden voor wat betreft je haaraccessoires uitproberen. Je ziet diréct wat goed bij jou en je ensemble past.

HANDSCHOENTJES

Ook voor handschoentjes geldt: het kan je ensemble maken of breken. Laat je ook hierin goed adviseren.., en probeer de diverse modellen in onze winkels. Zowel in de Wedding Wonderland bruidswinkels als in de Super bruidsmode-outlet kun je naar hartelust passen!

BRUIDSSIERADEN

Je kunt het natuurlijk zo bont maken als je wilt…, maar zorg er voor dat je bruidssieraden fijntjes aansluiten bij je trouwjurk.  Alleen bij een heel eenvoudige japon kun je een bonte ketting dragen. In onze bruidswinkels vindt je o.a. een práchtige collectie bruidssierraden gemaakt van Swarovski kristallen.

 

Deel dit artikel met je vrienden!

Dit bericht is geplaatst in Blog, Bruidsaccessoires met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.