Bruidsmode Almere

De mooiste Bruidsmode in Almere

Nu we zo ontzettend veel bruidswinkels krijgen in Nederland, is het logisch dat ook een deel van de distributie, bruidsjurken voorraden en andere aan ons bedrijf gelieerde bedrijfsactiviteiten verhuizen naar het midden van het land! In Almere komt dus een grote showroom van maarliefst 600m2 (!!) waar onze Wedding | Wonderland collega’s hun wekelijkse nieuwe bruidsmode collecties komen uitzoeken.

Jij als aanstaande bruid mag daar ook gerust een kijkje komen nemen!

Je vindt er behalve natuurlijk een onwijs grote TROUWJURKEN OUTLET afdeling (met stocklots- & voorraadopruimingen, seizoensrestanten en sample sales) ook een centraal gelegen atelier voor klanten van de Wedding | Wonderland winkels.

De meeste van onze bruidswinkels hebben een eigen atelier, dus in de winkel waar je je droomjurk hebt aangeschaft kan het op maat maken van je trouwjurk vaak ook gewoon…

Wil je een kijkje komen nemen in deze showroom, dan moet je daarvoor wel een afspraak maken.

Op zaterdagen kun je de OUTLET AFDELING in onze showroom in Almere & het servicecenter gewoon vrijblijvend bezoeken van 10 tot 17 uur.., ook het trouwjurken OUTLET CENTER in Harlingen is op zaterdagen zonder afspraak toegankelijk. Je kunt dan zonder afspraak gewoon binnenlopen voor een mooie betaalbare bruidsjurk!

We zien je graag binnenkort in een van onze winkels in Monnickendam, Leerdam, Leek of Harlingen., en binnenkort dus ook in onze showroom in Almere!

Deel dit artikel met je vrienden!

Dit bericht is geplaatst in Blog, Bruidsjurken, Bruidsmode, Bruidsmode en uiterlijk met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *