Trouwjurken Prijzen

Belangrijke informatie over Trouwjurken prijzen!

bruidsmode-breaking-news-pic

Trouwjurk / Bruidsjurk kopen, hoe gaat dat.

Betaald u óók voor spullen die u (nog) helemaal niet krijgt? Nee toch zeker!?

Decennia lang is het in de Bruidsmode-branche de normaalste zaak van de wereld dat je grote bedragen vooruit moet betalen als aanbetaling voor producten die u pas veel later krijgt.

Aanbetalingen voor uw Trouwjurk / Bruidsjurk van 50% van het totaalbedrag van uw totale bruidsensemble zijn gebruikelijk, dit terwijl u vaak géén van de door u reeds aanbetaalde producten mee krijgt.

Bij WeddingWonderland bruidsmode hebben wij al enige tijd geleden besloten dat u bij ons alléén betaald voor uw Trouwjurk / Bruidsjurk als deze ook daadwerkelijk door ons direct kan worden geleverd*). Dit geldt uiteraard natuurlijk ook voor de bruidsaccessoires die benodigd zijn bij uw Trouwjurk / Bruidsjurk als deze onderdeel zijn van uw ensemble.

Betalen voor een Trouwjurk die je niet krijgt? Je bent toch niet gek!

Trouwjurken-Prijzen-Betalen

Veel bruidswinkels staan op dit moment door de kredietcrises en door toenemende concurrentie van de online verkopers (dit zijn bijna altijd chinese webshops die zich voordoen als Amerikaanse firma’s) onder een flinke betalingsdruk.

Beëindiging van Bruidswinkels & Faillissementen binnen de bruidsmode-branche komen steeds vaker voor!

Hierdoor bent u dus een welwillende (risico lopende) kredietverstrekker!

Trouwjurken-Prijzen-Krediet

Als oplossing voor het tekort schieten van eigen kredietfaciliteiten spreken deze bruidswinkels u aan als kredietverstrekker voor producten die u op papier wel heeft gekocht maar veelal nog lang niet geleverd zullen worden.

Daarbij hebt u na betaling van 50% wel een betalingsverplichting voor de gehele koopsom maar bent in veel gevallen (bij bestellen van bestelcollectie trouwjurken, en niet maat-werk japonnen) nog geen eigenaar van de bestelde trouwjurk!

Wij zullen de vaak gebruikte werkwijze uitleggen:

De meeste bruidswinkels kopen slechts een (zicht-)collectie trouwjurken in van de fabrikant welke gebruikt worden tijdens de passessie en aan de hand waarvan uw trouwjurk vervolgens wordt besteld (levertijden op bestelling bijna altijd minimaal 3 tot 6 maanden*).

Vanwege het Nederlandse klimaat trouwt meer dan 70% van de bruiden in de maanden mei t/m september. Ruim voor die tijd moet uiteraard het bruidsensemble zijn gekocht, dit gebeurd vaak 6 maanden tot wel anderhalf jaar van tevoren.

Dit betekent dat bij de meeste bruidswinkels de klanten 6 – 18 maanden vooruit het krediet verstrekt van maar liefst 50% van de totale bedrijfsomzet!

Behalve uw eigen aanzienlijke renteverlies is dit ook een zeer risicovolle constructie!

Trouwjurken-Prijzen-Verbazing

Zie bijv. ons blog over het faillissement van Avenue Bruidsmode waarbij honderden gedupeerde bruiden slapeloze nachten hebben beleefd en een tijd lang niet met zekerheid wisten of alles nog wel tijdig in orde zou komen voor de bruiloft.

Bruidswinkel Failliet Blog 

Bruidswinkel Failliet Filmpje

100% veilig uw Trouwjurk / Bruidsjurk kopen

Bij WeddingWonderland koopt u uw Trouwjurk gegarandeerd 100% veilig…, hoe doen wij dat?

WeddingWonderland is Premium-Dealer van Trés Chic Bridal Wear. Dit is de énige Nederlandse en zelfs westerse grootschalige bruidsmodefabrikant met een eigen fabriek/productieatelier.

Trés Chic Bridal Wear is leverancier van bruidsmode & bruidsmodeaccessoires in maar liefst 15 landen, en is daarmee één van de grootste bruidsmodefabrikanten ter wereld!

WeddingWonderland is de enige bruidswinkel in Nederland die zijn gehele collectie 100% uit voorraad kan leveren (wij hebben meer dan 1000 Trouwjurken in alle stijlen & maten voorradig), dit in nauwe samenwerking met Trés Chic Bridal Wear welke onze nieuwste collectie trouwjurken produceert voor elk segment en in elke stijl.

Alle in de WeddingWonderland bruidswinkels aangeboden Trouwjurken zijn dus direct uit voorraad leverbaar! 

Bent u klant of kredietverstrekker?

WeddingWonderland vindt het de normaalste zaak van de wereld dat u als de klant de Trouwjurk / Bruidsjurk en de bruidsaccessoires etc. ook direct geleverd krijgt zodra u daarvoor betaald heeft.

Waarom aanbetalen? Als dé trouwjurk van uw dromen onverhoopt niet voorradig is, en besteld moet worden, dan wordt er een opdrachtformulier/factuur opgemaakt, en daarmee is de koop volgens de CBW-erkend voorwaarden reeds definitief. Aangezien u de japon op dat moment natuurlijk nog NIET mee kunt nemen.., vinden wij het logisch dat u dan ook nog NIET betaald! Wij vinden het logischer dat u slechts betaald voor de artikelen die direct uit voorraad met u mee naar huis kunnen en pas betaald voor de jurk als die ook echt bij ons is gearriveerd. Dat lijkt ons het meest reëel, dus waarom zou u op voorhand al een groot bedrag voor de nog NIET aanwezige bruidsjurk / trouwjurk moeten aanbetalen?

Mocht de desbetreffende bruidswinkel waar u heeft aanbetaald onverhoopt zijn activiteiten beëindigen of erger nog, failliet gaan, dan belandt u in een zeer onwenselijke stress-situatie.

U heeft immers wel al 50% betaald maar de trouwjurk nog niet gekregen.

Koop verstandig, en betaal alleen voor wat direct kan worden geleverd.

WeddingWonderland mooiste collectie Trouwjurken | collectie GoedkopeTrouwjurken

Veilig uw Trouwjurk kopen? Natuurlijk via een CBW-erkende Bruidswinkel

WeddingWonderland is uiteraard trots lid van het CBW-erkend bruidsmode. Hierdoor bent u als klant verzekerd van uitstekende algemene voorwaarden die u als klant extra goed beschermen. Bovendien bieden CBW-erkende bruidswinkels veel meer zekerheid dan andere bruidswinkels.

Bovenop deze uitstekende voorwaarden biedt WeddingWonderland de NEXT-Level of Service door uitsluitend 100% veilig de mooiste Trouwjurken aan te bieden tegen de scherpst mogelijke prijzen.

Trouwjurken-Prijzen-Blije-Bruid

*) bij directe levering vanuit voorraad uiterlijk binnen 2 weken op locatie.

Deel dit artikel met je vrienden!

Dit bericht is geplaatst in Blog, Uitgelicht met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *