Bruidstaart

DE MOOISTE BRUIDSTAART VINDT U BIJ SWEETUNIQUE

De lekkerste en mooiste bruidstaart voor de beste prijs vindt u bij SweetUnique. Prachtige bruidstaarten vanaf slechts 3,75 per persoon (taart voor 16 personen), zonder probleem in regio’s Almere, Utrecht, Amsterdam, Den Haag, of elders door heel Nederland geleverd.

Bruidstaart

Naast de mooiste bruidstaarten biedt SweetUnique tevens de beste service, wij passen ons schema zoveel mogelijk aan aan uw agenda. U heeft het tenslotte al druk genoeg met de planning van uw bruiloft en daar houden we graag rekening mee.

Iedere bruidstaart kan bij SweetUnique volledig worden aangepast aan de stijl en het thema dat u in gedachte heeft; kiest u voor een klassieke taart? Of wellicht voor iets modern of alternatiefs? Wij maken de bruidstaart in zowel vormgeving en smaak volledig naar uw wensen.

DE BESTE INGREDIENTEN EN DE LEKKERSTE SMAKEN

SweetUnique biedt haar klanten een ruim assortiment aan heerlijke smaken waaronder: verschillende soorten chocolade, vanille, slagroom, caramel, red velvet, mocca of verscheidene noten, waarnaast er natuurlijk ook gecombineerd kan worden met verse fruitsoorten als aardbeien, frambozen, bosbessen of verschillende spannende citrussmaken. Iedere Bruidstaart wordt bij ons volledig bereid met hoogwaardige ingredienten en verse fruitsoorten.

bruidstaart Ingredienten

Maar misschien heeft u zelf nog andere suggesties voor de samenstelling van de taart? Bijzondere ingredienten of wellicht iets ter versiering van uw bruidstaart? In dat geval biedt SweetUnique de mogelijkheid om deze nog verder te voorzien van uw persoonlijke touch.

DE MOOISTE VERSIERDE BRUIDSTAARTEN EN SWEET-TABLES

Voor de versiering van de bruidstaart kunt u kiezen uit verschillende soorten, op maat gemaakte (suiker)bloemen, texturen, kralen, ruffles, stripes, icing en nog veel meer. Als extra toppings kunt u denken aan bijvoorbeeld eetbare versieringen in de vorm van sugarpaste, marsepein, sugarpaste of fondant, maar ook hier geldt natuurlijk dat u altijd een suggestie mag doen voor iets geheel persoonlijks.

Goedkope Trouwjurken Sweettable

Naast de mooiste bruidstaarten kunt u bij SweetUnique ook kiezen voor een fantastische sweet-table of dessert-tafel. Deze wordt opgemaakt uit een verscheidenheid aan heerlijke, verse zoetwaren met een exclusief karakter dat zorgt voor een prachtige eye-catcher met een chique uitstraling. Denk onder andere aan heerlijke cupcakes, cakepops, eclairs, macarons en natuurlijk een prachtige taart, geheel uitgevoerd in het thema van uw bruiloft, het seizoen of de omgeving waar deze geplaatst wordt.

IEDERE BRUIDSTAART HELEMAAL VERS BEREID

Natuurlijk worden al onze producten vers gemaakt met de grootste zorg en de beste ingredienten.

Alle ingredienten en bestanddelen voor de bruidstaart worden pas korte tijd voor het levermoment bereid, de cake, de vulling en natuurlijk de verscheidene fruitsoorten.

Dit houdt ook in dat bepaalde ingredienten seizoensgebonden zijn en daarom niet het hele jaar voorradig zijn. Uiteraard biedt SweetUnique daarvoor in de plaats wel een mooi alternatief. Daarnaast is het in sommige gevallen mogelijk dat producten op locatie koel bewaard moeten worden zolang deze niet uitgeserveerd worden.

Sweet-Tables: Smaakvolle Eye-Catchers!

Sweet-tables en dessert-tafels van SweetUnique zijn heerlijke eye-catchers voor allerlei feesten, evenementen en misstaan dus ook zeker niet op uw bruiloft. Ook SweetUnique sweet-tables worden met de beste ingredienten zorg helemaal vers voor u bereid tegen een aantrekkelijke prijs. Met een chique uitstraling en een ruime verscheidenheid aanlekkernijen als cupcakes, cakepops, macarons en nog veel meer maakt u met onze sweet-tables een prachtige indruk op al uw gasten!

TOPSERVICE VOOR UW GEMAK

Bij een grote bestelling voor een bruiloft is het altijd fijn om te weten dat alles tot in de puntjes voor u verzorgd wordt, SweetUnique levert uw product tot in de keuken en voor een nette meerprijs bieden wij de service dat ons personeel uw product netjes en verzorgd houdt en tevens uitserveert aan uw gasten.

Om onze diensten tot in de puntjes af stemmen op uw wensen kunnen wij, geheel vrijblijvend, bij u langskomen om alle details persoonlijk met u door te nemen. Het levermoment wordt natuurlijk zoveel mogelijk aan uw agenda aangepast, maar als het de voorkeur geniet kunt u de bestelling ook gratis bij ons afhalen.

Een unieke bruidstaart voor een unieke prijs

SweetUnique bruidstaarten worden gemaakt voor partijen vanaf 16 personen waarbij wij een basistaart bieden van slechts € 3,75 per persoon. Grotere, naar wens aangepaste taarten kosten vanaf slechts € 5,- per persoon.

Sweet-tables zijn al vanaf 20 personen mogelijk en kunnen even makkelijk worden uitgebreid naar grotere partijen van bijvoorbeeld 200 personen.

Voor een sweet-table á 20 personen betaalt u slechts € 12,50 per persoon en natuurlijk kijken we bij grotere partijen hoe wij u van een nog sherpere kostprijs kunnen voorzien.

Onze bezorgkosten zijn € 0,50 per kilometer. Bezorgingen binnen Almere zijn kosteloos en uiteraard kunt u producten ook bij ons afhalen.

Deel dit artikel met je vrienden!