Outlet Store

Bruidsmode Outlet Store Noord-Nederland nu geopend

De grootste bruidsmode-keten van Nederland opent nu de grootste bruidsmode outletstore in Noord-Nederland. Hónderden trouwjurken van grote bruidsmode-merken komen in deze super hippe trouwjurken winkel terecht. In deze bruidsmode-outlet die onder de naam GOEDKOPE TROUWJURKEN.COM al snel furore maakt, zijn werkelijk álle trouwjurken vanaf 99,- tot maximaal 499,- euro! Je weet dus vantevoren dat je nooit boven die prijs uitkomt voor een trouwjurk. Natuurlijk kun je in de outlet-store óók bruidslingerie, schoentjes en andere bruidsaccessoires kopen. Deze mooie trouwjurken zijn direct uit voorraad leverbaar.

bruidsmode-outlet

Mooie Trouwjurken voor iedere portemonnee

outlet trouwjurkDe eigenaren van de WIZARD’S | WEDDING WONDERLAND bruidswinkels, Ankie & Rudy Neugebauer, vinden het belangrijk dat mooie bruidsmode echt voor iedere portemonnee bereikbaar is. Het snel groeien van de bruidsmode-keten bewees het afgelopen jaar al dat daar ook écht veel animo voor is. WeddingWonderland heeft in zo’n anderhalf jaar tijd immers maarliefst 3 nieuwe vestigingen geopend, waardoor het aantal bruidswinkels in deze snel groeiende bruidswinkel-keten intussen al op 4 staat. Je vindt de Wedding Wonderland bruidswinkels intussen in Almere-Stad, Den Haag (Zuid-Holland), en nu maar liefst 2 filialen in de havenstad Harlingen (Friesland) (Daar vind je ook een OUTLET Centre per 13 juli 2012!)

Met ingang van het nieuwe verkoopseizoen zijn ALLE trouwjurken op de WeddingWonderland afdelingen in die winkels 499,- tot máximaal 1099,- euro! En ook op de bestelcollecties mag je mooie aanbiedingen verwachten als jij je japon direct koopt! Er blijft echter altijd een groep bruiden die op het allerlaatste moment pas kan of wil besluiten of ze een bruidjurk willen graan dragen op hun trouwdag. Puur omdat ze niet weet of ze wel geld kan of wil uitgeven aan een echte trouwjurk. Zij kan vanaf nu dus terecht in de bruidsmode outlet en weet dat ze voor haar bruidsjurk nooit meer dan 499,- betaald! Vanaf 13 juli 2012 is de Outlet met een enorm aanbod aan trouwjurken vanaf 99,- tot maximaal 499,- geopend aan de Industrieweg 12a te Harlingen.

 

De bruidsmode outlet is op vrijdag en zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Andere dagen alleen op afspraak. Industrieweg 12a – Harlingen – Tel. (0517) 430 235

Deel dit artikel met je vrienden!

Dit bericht is geplaatst in Blog, Bruidsmode met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *