Avenue Bruidsmode Failliet

Avenue Bruidsmode Failliet!?

Afgelopen inkoop weekend kregen wij bij onze leverancier te horen dat Avenue Bruidsmode te Rotterdam failliet zou zijn. Na enig googlen kwamen wij al gauw op de site van een veilingdeurwaarder waar inderdaad te zien was dat de complete inventaris te koop wordt aangeboden.

Zolang er geen duidelijkheid bestaat over een eventuele doorstart of definitief faillissement hebben wij besloten de bruiden die intussen toch wel lichtelijk in paniek zijn (hun droomjurk wordt immers wellicht niet geleverd..) te voorzien van een droomjurk uit onze voorraadcollecties van alle grote bruidsmodemerken.

De voorwaarde is dat de originele aankoopbon van Avenue Bruidsmode wordt getoond bij je aankoop, en wij zullen er dan alles aan doen om te proberen jou nieuwe droomjapon direct uit voorraad te leveren met 50% korting op de catalogusprijs! Zo ben je nooit meer kwijt dan je al had gepland, en je japon kan direct worden vermaakt, dus tijdig voor je bruiloft.

Ook hebben wij reeds contact gehad met de brancheorganisatie CBW-Mitex (waarbij ook wij zijn aangesloten) zodat alle eventueel gedupeerde bruidjes met deze regeling snel aan een nieuwe trouwjurk kunnen worden geholpen.

Update: 21-06-2011

Vandaag weer uitgebreid overlegd met CBWMITEX en een aantal bruidsmodeleveranciers.

De branchevereniging CBWMITEX heeft ons gevraagd om aan jullie bruidjes door te geven dat ze via mail het beste te benaderen zijn. We hebben gesproken met dhr. Bert-Jan van der Stelt en een rechtstreekse mailadres kunnen we hieronder kenbaar maken voor info betreffende het vermeende faillissement van AVENUE bruidsmode.

bjvdstelt@cbwmitex.nl (voor alle vragen mbt de afwikkeling en stand van zaken.)

Logischerwijs wordt dit orgaan helemaal plat gebeld door bruidjes, en zij kunnen uiteindelijk pas echt iets doen als het faillissement ook echt is uitgesproken.

Wij hebben intussen een aantal bruiden kunnen helpen die op zeer korte termijn in het huwelijksbootje stappen.., en ondanks tegenwerking vanuit de beroepsgroep, denk ik oprecht dat we daar goed aan doen.  En nee.., niet alleen dames die geen jurk hebben gekregen, ook als je tot de ‘ gelukkigen’ behoort die haar jurk toch nog heeft kunnen bemachtigen, kan deze in een van onze ateliers worden pasgemaakt. Gewoon een stuk service omdat we de liefde voor dit vak nu eenmaal door onze aderen hebben stromen , niks meer, niks minder!

vraag maar naar de mogelijkheden die er voor jou zijn.., en wacht eerst (als er nog tijd is) af wat de CBWMITEX voor je kan betekenen (geld terug of trouwjurk geleverd)

Ankie & Rudy Neugebauer WIZARD’S | WEDDING WONDERLAND

Deel dit artikel met je vrienden!

Dit bericht is geplaatst in Blog, Bruidsmode Den Haag (Laan van Meerdervoort 269), Bruidsmode regio Amsterdam met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

17 Reacties op Avenue Bruidsmode Failliet

 1. regina de waal schreef:

  Hallo.

  Ik heb gelukkig geen jurk gekocht bij avenau, maar wel mn droomjurk aan gehad.
  Ik heb op allemochelijke manier die jurk ergens anders te vinden, maar zonder suczes. Ik hoop dat jullie me kunne helpen.
  De jurk heet alina of alyna. Het is een halter jurk met een lijfje met veel strass er op.
  De rok is van heel wijd tulle en is van voor op knie hoogte en van achter is hij lang met een klein sleepje.

  Ik hoop zo dat iemand me kan helpen.

  Groeten regina

 2. kim den Dunnen schreef:

  Hallo,

  Ik ben ook gedupeerd en na lang touwtrekken met Mitex kon ik mijn jurk in juli ophalen. Daar aangekomen bleek dat Lady bird een fout gemaakt heeft in de overnamen van het bestelnummer…ik kreeg een totaal andere jurk.. Ik ben daar niet mee akkoord gegaan. En er is eindelijk op 29 juli een spoed bestelling??!!! gedaan, mijn jurk wordt in oktober pas geleverd. Ze weten nog steeds niet wat en wanneer.. ik trouw 11-11. Ben alleen maar aangekomen van de stress, straks pas ik hem niet meer…

  Mocht ik straks weer de verkeerde jurk ontvangen, kan ik dan bij u terecht??

  Groeten Kim den Dunnen

 3. Petra Visser schreef:

  En???
  Is er ondertussen al wat bekend? Ik heb nog steeds niet gehoord van Mitex of dergelijke. Weet nog steeds niet of ik op zoek moet naar een andere jurk of ik mijn jurk nog krijg. Is hij door Avenue besteld ene ligt hij klaar voor verzending of niet?!?!?!

  Weet u misschien of je de 50% die Mitex vergoedt op je rekening terug gestort krijg of je weer verplicht ben om bij een andere bruidswinkel te kopen?
  Ik kan namelijk aan een prachtige jurk komen van een meid die nooit getrouwd is en nog een jurk heb liggen. Hij lijkt enorm op mijn jurk.
  We hebben afgesproken dat we wachten tot ik wat van Mitex gehoord heb. Als Mitex later dit jaar (of misschien wel volgend jaar) ons tegemoet komt met die 50% kan ik die jurk van haar nemen. Het is mijn maat, lengte etc.

  Gr Petra

 4. Jnet schreef:

  Goedeavond, ook ik heb mijn jurk helaas bij Avenue besteld en 100% afbetaald.

  19 augustus trouwen wij. Ik heb al verschillende keren contact gezocht met mitex, maar het is allemaal zo onduidelijk, waardoor ik geneigd ben op zoek te gaan naar een andere bruidszaak die mijn jurk heeft. Ik wil namelijk alleen DIE jurk…. zucht…. jaja…. drama!

  Vanmiddag heeft een van de dames bij mitex mij beloofd, begin cq eind volgende week te contacten met meer info. over uitlevering/ 50% betaling. Met dat laatste ben ik op z’n allerminst blij! 🙁
  Het lijkt wel een nare-droom!

  Succes dames!

  • Ankie schreef:

   Ja Jnet…, het is niet fijn om hier als aanstaande bruid midden in te zitten.., en met een enorme klap van je roze wolk te storten.

   Wat nu te doen: inderdaad gewoon even wachten op de reactie van CBW-MITEX, zoals ze je belooft hebben.
   Het is natuurlijk een enorme chaos op dit moment, en ze zijn druk doende om alle bruiden bij de juiste jurk te vinden.
   In veel gevallen is de jurk helemaal niet besteld, zoals je ook in de blogs hieronder wel kunt lezen.

   Toch kun je nu niets anders doen dan wachten.., want als je de keuze maakt om diezelfde jurk ergens anders te kopen dan kom je onherroepelijk met dubbele kosten te zitten. Ook al bieden veel van mijn collega’s en wijzelf jou als gedupeerde een flinke korting, het blijft wel geld dat je op dit moment nog even extra neer moet leggen.

   Wacht even af of je in jou geval nog de 50% terugkrijgt.., en ik vrees dat dit percentage ook het maximale is dat je vergoed zou kunnen krijgen, zo zijn de CBW-MITEX regels nu eenmaal!
   Ga er eerst voor om duidelijkheid te krijgen of jouw droomjurk er gewoon is, of nog met spoed rechtstreeks van de fabrikant komt!
   In het laatste geval heb je nog extra kosten ook.., maar dat zou je ook hebben als je elders voor een andere jurk gaat kijken! (en in dit geval heb je wel de jurk die je graag wilde hebben.)

   Volop onzekerheden nog dus…, en na het weekend kan ik pas weer een update geven, omdat we op het punt staan om naar het buitenland te vertrekken ivm inkoop en overleg met fabrikanten.

   Liefs, en sterkte, Ankie

 5. Petra Visser schreef:

  Hallo,

  Nou ben ik ook iav Mitex. Ik ben op het moment aan brief aan het schrijven naar Mitex en de bewindvoerder en stuur dan een kopie aankoopbon en bankafschrift mee. Weet verder niet wat ik nog meer moet doen. Dit maak je niet dagelijks mee. Wij trouwen 16 september en heb een jurk van Ladybird besteld. Nou weet ik bijna zeker dat Avenue mijn jurk niet eens besteld heeft. Dus ik heb wel (helaas) het volledige bedrag betaald, maar er is niets besteld. Kan en/of moet ik ondertussen nog meer stappen ondernemen en moet ik nog meer bedrijven inlichten of moet ik gewoon Mitex afwachten. Wil namelijk gauw weten of ook ik op zoek moet naar een andere jurk. En wilde graag weten of jullie dan nog eventueel wat hebben hangen. Moeten jullie de jurk dan ook weer bestellen of niet?

  Ik ben echt blij met jullie site. Hier wordt je wel wijzer van en wij als consument weten niet echt veel hierover en wat we moeten doen. Dankjewel hiervoor.

  Groeten Petra

  • Ankie schreef:

   Hoi Petra.

   Ik kan me zo indenken dat je het allerliefst wilt trouwen in de schitterende Ladybird jurk die je al hebt uitgezocht.
   Het bellen/informeren naar andere firma’s heeft op dit moment niet zo veel zin. CBW-MITEX ons heeft verteld reeds met alle leveranciers in gesprek te zijn om toch op zeer korte termijn nog alle japonnen in productie te nemen (als dit inderdaad nog niet was gebeurd) en met spoed tot uitlevering over te gaan.

   Omdat je hoogstwaarschijnlijk een overeenkomst heb getekend waardoor jij opdracht hebt gegeven tot het bestellen van je droomjurk, en CBW-MITEX logischerwijs het liefst geen uitkeringen doet daar waar ze dat kunnen voorkomen (het is natuurlijk wel gewoon een ‘ verzekerings’ kwestie betreffende de eventuele schadeuitkeringen doet natuurlijk ;-)) zetten zij alles op alles om toch die droomjurk voor je te laten maken.

   LET OP: in dat geval zijn er voor jou, als je 50% hebt aanbetaald verder nauwelijks kosten aan verbonden, en betaal je gewoon het bedrag dat je normaal ook had betaald (in een enkel geval wellicht met een gezien het drama te verwaarlozen minimale meerprijs, omdat van de overige 50% gewoon de leverende fabrikant moet worden betaald)

   Echter, als je 100% hebt betaald voor je droomensemble, krijg je nog een factuur voor de leveringskosten van de fabrikant die je droomjurk alsnog produceert en van het atelier die je japon nog op maat gaat maken…, houdt in dit geval dus rekening met ongeveer 30-50% extra kosten!

   Mocht je droomjurk niet, of niet tijdig meer geleverd kunnen worden dan kun je met CBW-MITEX overleggen hoe te handelen in verband met eventuele restitutie van een bedrag, waarschijnlijk maximaal 50% van je factuurbedrag.

   Wacht dus eerst af hoe er gehandeld gaat worden in jou specifieke situatie, en richt je er eerst op om in de door jou gekozen droomjurk naar het altaar te schrijden.. 😉
   Mocht om welke reden dan ook die bewuste japon niet meer komen.., weet dan dat je a la minute een keuze kunt maken uit de mega grote voorraadcollecties in onze winkels die jij als gedupeerde met flinke kortingen mag aanschaffen…, ook de coupeuses zijn allemaal voorbereid om een snelle afwikkeling te kunnen garanderen.

   Liefs, en laat het me maar weten als je ergens vastloopt!

   Ankie

   Je bent dus, hoe dan ook, waanzinnig mooi gekleed op je trouwdag!

   PS: komend weekend ben ik in het buitenland en spreek heel veel fabrikanten ook rechtstreeks o.a. over dit drama, en hun eventuele bijdrage in de afhandeling daarvan.
   Maandag zal ik als eerste contact opnemen met het CBW-MITEX om de stand van zaken op dat moment door te nemen, en op welke wijze wij nog een bijdrage kunnen leveren. Vooralsnog kan ik niet anders doen dan jou en je medebruiden op de hoogte houden met de informatie die ik tot dusver heb gekregen, in combinatie met mijn eigen jarenlange ervaringen hoop ik dat daarmee bij jullie de eerste verschrikkelijke onzekerheid ( ‘ trouw ik nu nog wel in een mooie bruidsjurk?’ ) wat weg te kunnen nemen. Fijn weekend alvast…!

 6. J. den Bleker-de Jong schreef:

  Afgelopen donderdag de 16e juli is de jurk van mijn dochter afgespeld om op maat gemaakt te worden . Daarvoor is een bedrag van 143.00 euro in rekening gebracht en is reeds ook nog betaald maandag de 20e afgeschreven. De jurk hangt in het atelier en is in oktober vorig jaar uitgezocht en voor 100 % betaald op 21 oktober 2010.
  wegens omstandigheden is haar bruiloft verzet nu naar 22 augustus. De afspraak was dat de jurk nog even mocht blijven hangen totdat de afspraak gemaakt kon worden om
  de jurk op maat aftespelden. Dit is dan vorige week gebeurt.
  Kan deze jurk nog uit het atelier gehaald worden ? Wij hopen dat dit kan voor haar.
  Wij zijn nu erg in het onzekere wat er gaat gebeuren.
  hij staat op naam van Petra den Bleker uit Vlaardingen.
  contractnummer 310246 Model Modeca Mary
  Kunt u ons helpen? Graag verneem ik van U over de stand van zaken.

  • Ankie schreef:

   Geachte mw. Bleker-de Jong,

   Ik adviseer u met klem om per direct contact op te nemen met CBW-MITW (030-697 3100)!
   Naar verluid zijn alle reeds beschikbare japonnen uit het atelier opgehaald, en wordt er op dit moment uitgezocht van welke bruiden de betreffende japonnen zijn, en uitgeleverd..

   Vriendelijke groet, Ankie

 7. Nathalie schreef:

  Ik ben zelf ook gedupeerd. Maar ik niet alleen, want mijn aanstaande man heeft ook zijn pak daar gekocht. Deze hangt al in de kluis en is al afbetaald. Mijn jurk heb ik ook al afbetaald, maar waar deze is weet ik nog niet. Mijn jurk is van het merk Ladybird. Verkopen jullie deze ook?
  Ik ben blij dat ik nu meer info krijg via jullie site. Via Avenue krijg ik niets te horen. Ik heb het via vrienden moeten horen dat de Avenue failliet is. Ik heb al contact gehad met de Mitex en de fabriekant van mijn jurk. De curator ga ik vandaag bellen en de consumentenbond heb ik ook al gemaild. Ik weet niet zo goed of ik nog meer kan doen om te weten of wij onze kleding nog krijgen en of we anders ons geld terug krijgen.
  Ik ga ook op vakantie, maar daarvan genieten zal erg moeilijk worden. En geld voor een nieuwe jurk en kostuum hebben we nu niet meer.
  Wat een ellende allemaal. het brengt wel veel stress met zich mee en een donkere wolk boven onze trouwdag.

  Ik hoop dat jij me meer info en/of oplossingen kan geven.

  Groetjes Nathalie

  • admin schreef:

   Hoi Nathalie.

   Ik kan je in eerste instantie uitsluitend doorsturen naar de branchevereniging, zoals ik alle gedupeerde bruiden adviseer.
   De CBW-MITEX is het aangewezen orgaan om in geval van faillissement te inventariseren waar de knelpunten zitten, of je jurk ergens hangt, of als deze nog uitgeleverd moet worden door de fabrikant.

   Pas aan het eind van dit traject, als blijkt dat je bijvoorbeeld geen enkele kans meer maakt om je via Avenue bestelde droomjurk en het kostuum van je aanstaande echtgenoot (tijdig) in huis te kunnen krijgen (al dan niet met een extra bijbetaling), blijkt of je in aanmerking komt voor restitutie van (een deel van) je aanbetaling of niet.

   dit is volledig ter beoordeling van CBW-MITEX.

   Pas in dat geval kan ik, samen met mijn team van stylisten en coupeuses zorgen dat jij binnen een paar dagen toch een schitterende droomjurk kunt meenemen uit een van mijn winkels. Voor de goede orde: als je dat nu zou doen, loop je het risico om dus dubbel zoveel geld uit te hebben gegeven als je oorspronkelijke jurk nog wel ergens opduikt, ik ga er gemakshalve even van uit dat je op je trouwdag maar 1 bruidsjurk nodig hebt, grinnik…

   Bel of mail me gerust als je vastloopt…, ik heb intussen zoveel verhalen van bruiden en ervaringen met MITEX en Avenue de revue zien passeren dat ik je misschien net nog even ergens een extra tip kan geven die je verder nog niet ergens hebt gelezen, zodat ook jij verder kunt handelen in deze tergende onzekerheid.
   Ik probeer zo duidelijk mogelijk en naar beste weten de vragen te beantwoorden, houd de blogs ook in de gaten.

   Ik wens jullie toch een fijne vakantie.., bedenk je goed: ik heb nog nooit een bruid en bruidegom in ondergoed naar het altaar zien wandelen.., want als echt de nood aan de man is kan ik je zo uit de brand helpen! Jurken zat…. 😉 (en een kostuum is ongetwijfeld ook best snel ergens te regelen…)

   Liefs en sterkte voor nu, Ankie

 8. maartje schreef:

  Ik wil er nog wel even bijzetten dat jullie toppers zijn van wedding wonderland!
  Dit waardeer ik enorm!!!

 9. maartje schreef:

  helaas ben ik ook de dupe geworden.
  We lazen het gisteren in de krant zonder dat we al persoonlijk op de hoogte waren gesteld. Mijn jurk is afbetaald maar heb niks!!!
  Gelukkig heb ik vorige maand wel een huwelijksdagverzekering afgesloten, waar dit onder valt. Maarja die kunnen ook niks doen totdat ik weet of ik de jurk nog krijg.
  En om nu een nieuwe jurk te bestellen en daar weer een hoop geld voor neer te leggen terwijl we nog niet eens weten of hij nog komt??? Dadelijk zit ik met 2 jurken..
  Ik weet het even niet meer…

  • admin schreef:

   Wat zul jij ook geschrokken zijn…! Ik heb tot dusver al 2 dagen aan de lopende band telefoon en mail van gedupeerde bruiden die niet weten wat ze moeten doen. Laat ik voorop stellen dat je helemaal NIKS (hehalve op eigen kosten!!) kunt ondernemen totdat je van het CBW-MITEX hoort of je jurk terecht is, danwel je jurk nog door de fabrikant kan worden uitgeleverd.

   De bedragen en percentages die je hieronder in mijn blog vindt zijn bij benadering, en uiteraard per scenario verschillend.
   Omdat ik zoveel vragen krijg, en ik zoveel mogelijk persoonlijk alles voor je uit wil zoeken maar dit met name de functie van het CBW-MITEX is, wil ik je kort e.e.a. uitleggen. De boodschap is echter met name: wachten tot je (hun doelstelling is binnen 10 werkdagen) van de branchevereniging hoort hoe de status van jou jurk is!!

   Van onze contactpersoon bij het CBW-MITEX weet ik dat je, als je jurk nog door de fabrikant tijdig kan worden uitgeleverd er niks aan de hand is (euh, behalve heel veel tijdsdruk en stress dan). Zij moeten namelijk wel in de gelegenheid gesteld worden om de jurk binnen de mogelijkheden toch uit te leveren, eerder op zoek gaan naar een andere jurk mag.., maar is volledig voor eigen rekening (vandaar onze 50% korting op de trouwjurken voor gedupeerden van Avenue… 😉

   Vervolgens wordt er gekeken of de factuur voor 50% is aanbetaald of voor de volle 100%.

   En daar zit een lelijk doch begrijpelijk addertje onder het gras…, je hebt ‘geluk’ als je slechts 50% hebt aanbetaald begreep ik, want dan kan met de overige 50% (die je immers toch nog moest betalen) de fabrikant en het naaiatelier worden betaald. RESULTAAT = je droomjurk nog mooi op tijd in huis voor de normale prijs!

   ..heb je echter voor de volle 100% je factuurbedrag aan Avenue betaald.., dan is bijna niet uit te sluiten dat je de kostprijs van je droomjurk en natuurlijk het vermaken moet betalen. Dit is natuurlijk heel erg zuur.., maar laten we reeel blijven.., dit concept is wel uit te leggen natuurlijk.
   De fabrikant zal toch zijn materiaal betaald moeten krijgen, evenals de naaisters die je jurk daarna nog gaan vermaken.
   RESULTAAT = je droomjurk nog mooi op tijd in huis voor zo’n 150% van je beoogde factuurbedrag.

   Hier kan zowel het CBW-MITEX en de coupeuse natuurlijk niets aan doen.., en dit is volledig te wijten aan het feit dat door bruidshuis Avenue van jou centjes heel andere dingen zijn gedaan dan je droomjurk betalen.

   De voorwaarden voor uitkeren van aanbetalingen etc. verschillen ook allemaal per geval en liggen natuurlijk niet zo zwart-wit als je op dit moment misschien het liefste zou willen, en dat moet dus beoordeeld worden door CBW-MITEX. Zij hebben belooft zo snel mogelijk orde te scheppen in de chaos, en er bij alle (bij hun bekende) bruiden zsm op terug te komen.

   …om even terug te komen op het feit dat je (begrijpelijk) voor de zekerheid een andere jurk gaat aanschaffen:

   NOG EVEN WACHTEN DUS: want als je in dit stadium een nieuwe jurk gaat kopen zal dit altijd voor EIGEN REKENING zijn.., dat wil ik nogmaals benadrukken, omdat niet zeker is of de garantieregeling in elk geval geldt.
   Het is overigens wel de reden dat wij in al onze winkels 50% korting geven aan bruiden van Avenue.., maar dat doe ik niet alleen hoor, volgens mij zijn er vast wel meer collega’s die daaraan hun medewerking willen verlenen.

   Laten we voorop stellen dat we hopen dat JIJ in je gekozen droomjurk gaat trouwen…, lukt dit op het laatste moment toch onverhoopt niet (na uitsluitsel van CBW-MITEX), DAN zal ik er met mijn team alles aan doen om je binnen 2 werkdagen (of sneller als het echt nodig is) in een nieuwe droomjurk uit onze WEDDING WONDERLAND-collecties te doen stralen…, dus geen zorgen! (meer.. ;-)) Liefs, Ankie

 10. ria janssen schreef:

  Mijn zoon en a.s. schoondochter hadden trouwkleding besteld bij Avenue.
  Er word alleen maar gesproken over korting voor de bruidjes.
  Ik vraag me af krijgen de bruidegommen ook ergens korting?????

  • admin schreef:

   Hallo Ria…,

   ja.., wat raar eigenlijk he..? Persoonlijk kan ik qua kostuums niets voor je betekenen.., ik heb zo’n 900 bruidsjurken hangen in mijn winkels.., maar kostuums is heel andere koek inderdaad. Ik denk dat het komt omdat ‘ de bruidsjapon’ van oudsher altijd al een heel belangrijke rol speelt op de trouwdag, en dat de bruiden in spe soms al ruim een jaar van tevoren op zoek gaan naar ‘de’ jurk! Er gaat gepast worden, vanuit alle hoeken van mijn winkels worden de mooiste en meest uiteenlopende modellen tevoorschijn getoverd en in heel veel gevallen komen we zo tot een perfect plaatje voor haar trouwdag. De japon moet uiteraard lekker zitten.., maar ook de beeldvorming is hierin van een niet te onderschatten belang… Voor de mannen geldt in veel gevallen (in veel, niet in alle gevallen hoor 😉 dat ze (in tegenstelling tot hun bruiden) in no-time klaar zijn met hun zoektocht en dat vaak door hun aanstaande alvast ‘ de kleur’ is bepaald, en dat voor hem het pak dan alleen nog maar ‘lekker moet zitten’ .., grinnik… Dit is niet om alle mannen over 1 kam te scheren.., ik heb in het verleden ook kostuums verkocht in mijn zaak.., maar persoonlijk heb ik blijkbaar meer feeling met het aanmeten van de perfecte bruidsjapon… Het spijt me dat ik je daarin dus niet tegemoet kan komen.., als had ik dat met alle liefde willen doen. Misschien dat we later, als alle geplande winkels open zijn (de derde opent 3 september, en voor de 4e en 5e winkel zijn we al op zoek naar de juiste locatie/franchisenemers) ook de kostuums er weer bij gaan nemen. Dan kunnen we, als er wederom een collega zijn bruiden en bruidegommen in moeilijkheden brengt direct inspringen en kunnen we ze allemaal helpen. Hmm.., mooi doel voor de toekomst! Ik wens je nog veel succes met je zoektocht, en wacht even af of de CBW-MITEX toch ergens het kostuum kan achterhalen.., dat scheelt veel stress. Ze hebben echt even tijd nodig om alles uit te zoeken, want het is een bende nu.., maar binnen tien dagen denken ze alles op de rit te hebben en alle bruiden (en bruidegommen) uitsluitsel te kunnen geven over het verdere verloop. Ik daag hierbij wel collega heren-bruidsmode verkopers uit om hun best beentje ook even voor te zetten. Liefs, Ankie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *