Let’s Get Married

Let’s Get Married het nieuwe programma van Winston Gerschtanowitz op RTL4

YES!! Hij heeft het echt voor elkaar! Na een maandenlange voorbereiding is er wederom

Let's Get Married het nieuwe programma van Winston Gerschstanowitz

een nieuwe kijkcijferhit geboren. De formule voor het programma Let’s Get Married is ontsproten aan het idee van de kersverse gamehost Winston Gerschtanowitz nadat hij in New York op een ludieke wijze zijn echtgenote ten huwelijk vroeg. Zo blijkt maar eens te meer dat achter een sterke man ook een heel sterke vrouw moet staan.., want o.a. de klinkende naam van het nieuwe tv programma Let’s Get Married is door zijn echtgenote Renate Gerschtanowitz-Verbaan bedacht. Dat Renate zo treffend uit de hoek

Winston Gerschtanowitz en Renate Gerschtanowitz-Verbaan

kwam met deze naam voor het nieuwe programma van haar man is niet heel verrassend. Zij was als professioneel model ooit al verbonden aan o.a. het grote bruidsmode-merk Sincerity Bridal, waarvoor zij diverse fotoshoots heeft gedaan.

Sincerity Trouwjurken het meest aantrekkelijke bruidsmode-label

Sincerity is sowieso het grootste bruidsmode-label dat in de Nederlandse bruidswinkels

Renate Verbaan als model bij Sincerity Bridal

verkocht wordt.., in onze webshop en al de WeddingWonderland Bruidsmode afdelingen in onze winkels hangen vol met trouwjurken van Sincerity, Sincerity Plus voor de grote maten bruidsmode, Sweetheart  en het couture label Justin Alexander. Allemaal voor trouwjurken-prijzen tussen de 199,- en maximaal 1098,- euro! Natuurlijk vind je ook online in onze webshop of in de showrooms van onze bruidsmode winkels de bestelcollecties van 2012 van deze merken.

Let’s Get Married enorm populair

De opzet van het Let’s Get Married programma doet sterk denken aan een combinatie tussen het bekende Love Letters van Linda de Mol en Ron’s Honeymoon Quiz…, en dat vinden we leuk!! Gezien het grote aantal kijkers dat de eerste aflevering heeft getrokken.., maarliefst 1,6 miljoen, zijn wij niet de enige die er zo over denken. Trouwen is HOT.., en daar willen we allemaal van meegenieten.

En laten we eerlijk zijn.., wij als meisjes zitten natuurlijk allemaal met smart te wachten op de eerste beelden waarin de trouwjurken worden getoond (niks menselijks is ons vreemd 🙂 zodat we daar het hele programma lang over kunnen zwijmelen, en ons kunnen verheugen op het moment waarop de bruid van de trap af komt…

Honeymoonshop sponsor Let’s Get Married show

Sniffen en snotteren met vriendinnen, en keurende blikken over de gekozen trouwjurken.., daar houden we immers van! De uitzending van afgelopen zaterdag was in onze ogen een enorm gaaf programma… De door de Honeymoon Shop gesponsorde bruidsjurken en trouwkostuums waren werkelijk schitterend, en de ringen en andere belangrijke dingen die de bruidsparen cadeau kregen waren (om even in vaktermen te blijven)  om door een ringetje te halen..!

Laat ons jullie mening weten over de Let’s Get Married show

Wij zijn natuurlijk reuze benieuwd hoe jullie bevindingen waren, en wat je eventueel voor een volgende serie nog graag toegevoegd wilt zien. Wij zijn ook nieuwsgierig wat jullie vinden van de trouwjurken die de bruiden hebben uitgekozen, en of jullie daar zelf voor zouden kiezen. Er is natuurlijk niks persoonlijker dan het kiezen van ‘de’ bruidsjurk voor de grote dag.., dat zien wij in al onze WIZARD’S | WEDDING WONDERLAND bruidswinkels iedere dag.., maar hoe gaaf is het dat je op je vrije zaterdagavond in bewegend beeld bruidsjurken kunt beoordelen die je zelf al dan niet mooi vindt?

Wij weten het wel… Yo Go Winston! Namens het complete Wedding Wonderland team, PROFICIAT…!

Mocht je de uitzending hebben gemist kijk dan hier voor Let’s Get Married aflevering 1

Deel dit artikel met je vrienden!