Betaalbare Trouwjurken

Betaalbare Trouwjurken Rotterdam, Noord Holland, Amsterdam, Friesland, Groningen

Betaalbare Trouwjurken

Het is een feit dat gezien het huidige economische klimaat de meeste bruiden momenteel op zoek zijn naar mooie maar vooral betaalbare trouwjurken. Degene die denkt dat een mooie trouwjurk perse duur moet zijn, heeft het gelukkig mis want aanbod is er in alle grote WIZARD’S | WEDDING WONDERLAND bruidswinkels genoeg!

Trouwjurken online bestellen, bezint eer ge begint!

Je moet alleen wel heel goed weten waar je moet zijn voor mooie materialen voor weinig geld, want we merken dat helaas teveel aanstaande bruiden in de zogenaamde online trouwjurken aanbiedingen van ‘goedkope’ bruidsmode aanbieders zijn getuind… Op internet zijn diverse buitenlandse fabrikanten actief die jou als bruid met een gelikte website en schattige prijsjes en betaalbare trouwjurken willen verleiden om een trouwjurk online via hun website te bestellen. Als je valt voor zo’n beeldschoon plaatje (meestal een foto van de originele ontwerpers) en je ziet dat je daarvoor slechts een fractie van de prijs hoeft te betalen (bijv. 299,- i.p.v. 1699,-) is de keuze vaak al snel gemaakt…, deze betaalbare trouwjurk ga jij bestellen voor je huwelijksdag…!

Je wordt verleid met mooie teksten als ‘geen verzendkosten en slechts 20,- euro douaneopslag’ maar nadat je hebt besteld en betaald begint de grap pas echt….. Zodra jouw bruidsjurk (meestal vacuüm verpakt) arriveert bij de clearance afdeling van de Nederlandse Douane krijg je van hen meestal een telefoontje, of je even de Belastingheffing wilt betalen die verschuldigd is over de import van je droomjurk.   Deze bruidsjurken worden door de fabrikant vaak verzonden als ‘sample’ .., maar daar tuint de Nederlandse Douane natuurlijk niet in. Ook zij zijn goed op de hoogte van het reilen en zeilen in de markt, en proberen te voorkomen dat dergelijke bedrijven voet aan wal krijgen in de huidige Nederlandse economie.

Hoge import hefting over de Trouwjurken Prijzen

De importheffingen variëren tussen de 75,- euro en de 500,- euro, afhankelijk van de grootte en gewicht van je bruidsjurk) en die moet je eerst nog even overmaken naar de Nederlandse Staat voordat je het pakketje daadwerkelijk krijgt aangeboden.

Let op: je hebt dan alleen nog maar een plaatje gezien.., en je weet niet eens of die

Lelijke Import Trouwjurk

betaalbare trouwjurk ook daadwerkelijk is wat jij verwacht. Nu ben ik me er terdege van bewust dat wij als vakmensen op een meer technische manier kijken naar de materialen en de structuur van bruidsjurken.., maar ervaring leert dat de meeste dames toch wel een beetje schrikken zodra ze een vacuüm geperst vodje uitpakken. De kans zit er in dat de door jou bestelde bruidsjurk op geen enkele wijze refereert naar de mooi foto waarop een schitterende bruid staat afgebeeld.

Bekijk het filmpje in deze link over een uitzending van Tros-Radar over dergelijke voorbeelden over goedkope import jurken, “Gedupeerde Bruiden

En.., dan te bedenken dat jij daar al wel 299,- plus importkosten van gemiddeld zo’n 350,- euro voor hebt afgetikt!  Vaak kom je daarbij als aanstaande bruid dus bedrogen uit.., ten eerste gebeurt het zelden dat een bruidsjurk die je op de foto’s zien (het zijn vaak collectiefoto’s van originele merken, maar de bruidsjurken worden altijd nagemaakt, je krijgt dus niet altijd  wat je denkt te hebben besteld! …en je hebt daarvoor een prijs betaald die je in een van onze winkels kwijt was geweest voor een compleet ensemble (dus een echte merkjapon inclusief schoentjes, lingerie en petticoat!)

Een mooie bruidsjurk aanmeten is vakwerk

Die accessoires mag jij overigens als bruid (naast de investering van gemiddeld zo’n 650,- euro die je al had moeten doen) nog ergens elders in het land gaan aanschaffen.., want die hadden de chinese fabrikanten er niet bijgeleverd! Dat kan ook eerlijk gezegd niet, want het aanmeten van de juiste lingerie en bijpassende bruidsaccessoires is vakwerk. Dat kun je alleen in een gespecialiseerde bruidsmodezaak laten doen. Je hebt behalve met kleur (de ene ivoor is de andere niet 😉 natuurlijk ook altijd te maken met vrouwelijke vormen en de juiste schoenpasvorm.

We hebben nu al een aantal keer meegemaakt dat er een verdrietige bruid op de stoep van een van onze winkels stond met een zo’n betaalbare trouwjurk die totaal niet aansloot bij de dromen die ze er bij had. Gelukkig kunnen we haar altijd helpen, maar het blijft verschrikkelijk sneu natuurlijk… Om dit soort misstanden in de toekomst te voorkomen, willen we je graag op de hoogte brengen van de gevaren die buitenlandse online trouwjurk verkopen met zich mee kunnen brengen. Kom dus gewoon naar een van onze winkels.., dan ben je echt niet zo duur uit als je op voorhand zou denken, maar ben je er wel van verzekerd dat je in een werelds mooie bruidsjurk van een gerenommeerd bruidsmodemerk naar het altaar schrijdt…

Trouwjurken prijzen

De prijzen van trouwjurken waren van oudsher altijd al kunstmatig hoog weten wij. Nu wij 9 jaar geleden onze bruidsmodezaak zijn begonnen, en we alsmaar meer vestigingen openen in Nederland hebben we wel bewezen dat het volkomen overbodig is om teveel geld voor je trouwjurk te betalen. In de bruidsmode outlet afdeling van de WIZARD’S | WEDDINGWONDERLAND bruidswinkels vind je al prachtige bruidsjurken van grote merken vanaf 199,- tot maximaal 399,- euro! Je kunt je prijstechnisch bij ons nooit een bult vallen hoor.., want het grootste genre dat we aanbieden zijn japonnen uit onze WeddingWonderland bruidsmode afdeling voor vastgestelde prijzen van 499,- / 699,- en maximaal 899,- euro bij aankoop van de benodigde accessoires. En als je echt graag wilt.., kun je natuurlijk ook gerust meer uitgeven aan high standard collecties van bekende merken, die hebben we natuurlijk ook gewoon!

Trouwjurken tot 500 euro…

Om te voorkomen dat jij als bruid dus in een ‘goedkope trouwjurk‘ moet gaan trouwen (want dat is wat buitenlandse aanbieders en de goedkope bruidsjurken winkels je graag willen aansmeren) hebben wij een collectie samengesteld die allemaal droomjurken van de grote bruidsmode-merken zoals bijvoorbeeld Sincerity Bridal, Justin Alexander, Modeca, Creations of Leijten, Rembo Styling en Benjamin Robberts bevat.

Al deze bruidsjurken zijn in grote aantallen aangekocht uit opruimingspartijen of uit faillissementen van grote bruidsmode-huizen en ze komen deels ook rechtstreeks uit onze eigen showcollecties. Zo weet jij namelijk zeker dat je in een echt mooie trouwjurk gaat trouwen, die weliswaar betaalbaar is geworden door forse afprijzingen, maar die dus geenszins een ‘goedkoop lijkende bruidsjurk’ is!

Verheug je op een onwijs leuke passessie in een van de WIZARD’S | WEDDING WONDERLAND bruidswinkels, en maak even een pasafspraak via de site. Tot gauw!

 

 

Deel dit artikel met je vrienden!

Dit bericht is geplaatst in Blog, Bruidsmode (regio Groningen-Drenthe), Bruidsmode Amsterdam (Noord-Holland), Bruidsmode Den Haag (Laan van Meerdervoort 269), Bruidsmode regio Amsterdam, Trouwjurk met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *